ARCH ROOMΠρωταρχική μας ευθύνη είναι οι πελάτες, πάντα ακούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε όμορφους χώρους που θα αντανακλάνε τις ανάγκες και το προσωπικό ύφος του κάθε ένα, ενώ παραμένουμε μέσα στον προϋπολογισμό των πελατών και όσο το δυνατόν πιο χαμηλά μπορούμε. Από τη σύλληψη μέχρι την ολοκλήρωση του κάθε έργου, επικεντρωνόμαστε στην αντιμετώπιση των πρακτικών αναγκών των πελατών μας
Σαν αρχιτεκτονικό γραφείο πάντα προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε και να συνθέσουμε ιδέες πρωτοποριακές και καινοτόμες, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, μέσω της αισθητικής και της χρηστικότητας του χώρου που μας περιβάλει, που περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας.
Σαν  καινούργια μητέρα προσπαθώντας να δημιουργήσω τον ιδανικό  χώρο για τον μπόμπιρα μου διαπίστωσα  πόσο δύσκολο ήταν η δημιουργία ενός παιδικού δωματίου. Ιδανικού για τη σωστή ανατροφή και ανάπτυξη του  παιδιού, που θα το αγκαλίζει με θαλπωρή, θα εκπέμπει αγάπη και θα λειτούργει διαδραστικα και ωφέλιμα προς αυτο.
Και ο χώρος αυτός δεν είναι άλλος απο το βρεφικό ή παιδικό δωμάτιο, οπου το παιδί ζεί και βιώνει τις πρώτες του στιγμές, που τόσο σημαντικές και καθοριστικές ειναι για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα και τη μετέπειτα ζωη του.
Αν σας ενδιαφέρει ο χώρος του παιδίου σας και η διακόσμηση του, τοτε μπορούμε να σας βοηθήσουμε και μαζι να φτιαξουμε το δικό του παράδεισο.
Υπηρεσία σχεδιασμού περιλαμβάνει :

Πακέτο Σχεδιασμού. Μας προσλαμβάνετε με την ώρα για να λάβετε επαγγελματική καθοδήγηση για να ολοκληρώσετε το παιδικό δωμάτιο, ή μας προσλαμβάνετε με κατ 'αποκοπή αμοιβή για να αναλάβουμε ένα βρεφικό δωμάτιο ή παιδικό δωμάτιο από την αρχή μέχρι το τέλος, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Internet ​​Services Design! όπου κι αν ζεις!

Διαθέσιμες επιλογές για το βιώσιμο σχεδιασμό. Θα σας παρέχουμε προτάσεις για την εξασφάλιση ενός οικολογικού βρεφικό δωματίου για το μωρού χωρίς να θυσιάζουμε το style! Oοικολογικό δωμάτιο με εναλλακτικές επιλογές σχεδιασμού παρέχονται όταν αυτό είναι δυνατόν!

Χρώμα, ύφασμα, τοίχου & δαπέδου επιλογή και συνδυασμό αυτών για το βρεφικό δωμάτιο του μωρού σας ή Παιδικό Δωμάτιο

Επιλογή βρεφικών επίπλων και αξεσουάρ και τη διάταξη τους  στα παιδικά η βρεφικά δωμάτια.

Λύσεις αποθήκευσης για τα δωμάτια των παιδιών, όπως η ενσωματωμένη στο τοίχο μονάδων, μεγιστοποίηση ντουλαπιών και ακόμα περισσότερα.

Διακοσμητική ζωγραφική, σφράγιση, stenciling, τοιχογραφίες για παιδιά.

Έτοιμα ή επί παραγγελία κρεβάτια μωρών, κρεβατάκι παιδιών, λίκνο, προσαρμοσμένη επίπλωση, κλινοσκεπάσματα της κούνιας, κουβέρτες παιδιών, φωτιστικά, φωτισμός και ντεκόρ βρεφικών χώρων, όπως τοίχων, εικόνες, πινάκες, ξύλινα γράμματα του αλφαβήτου, και άλλα πολλά να τα συνδυάσαμε όλα μαζί.

Εμείς θα διακοσμήσουμε το βρεφικό δωμάτιο του μωρού , υπνοδωμάτιο, μπάνιο, playroom και ψυχαγωγικές δωμάτιο για το παιδί σας ή το μωρό βρέφος ηλικίας - έφηβος. Η δραστηριότητες μας δεν σταματάνε στα παιδιά αλλά και οι ενήλικες είναι μικρά παιδιά και θέλουν ένα χώρο ζεστό χαλαρό και ξεκούραστο.

μπορείτε να μας προσλάβετε για μια Skype συνεδρία. Προβάλετε το δωμάτιο σας μέσω της κάμερας ή το iPhone και εμείς θα σας συμβουλέψουμε για το πώς να επανασχεδιάσουν το δωμάτιό σας και θα σας στείλουμε λύσεις και προτάσεις από το στούντιο μας.


Θέλεις να επικοινωνήσουμε μαζί σου για να συζητήσουμε τις ανάγκες σου; Παρακαλώ πολύ συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Ωριαία συνεδρία
Μπορείτε να μας προσλάβετε με την ώρα. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας
μπορούμε να σχεδιάσουμε σε μία ή δύο ώρες και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις του αφορούν το σχεδιασμό σας για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε τα δαπανηρά λάθη διακόσμησης. Μπορούμε να επιλέξετε ένα κρεβάτι που από δεκάδες επιλογές και το χρώμα του, να συντονίσουμε το χρώμα βαφής του χώρου, να κάνουμε αναδιάταξη των επίπλων και των αξεσουάρ και παρέχει μια λίστα των πρόσθετων αλλαγών, έπιπλα και αξεσουάρ.  
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποφασίσουν για το στυλ του βρεφικού δωματίου ή το παιδικό δωμάτιο και να καταρτίσουμε ένα ειδικό διακοσμητικό σχέδιο χρωμάτων που συνδυάζεται με όμορφα υφάσματα επιλέγονται και το κρεβάτι στο ίδιο στυλ. Εμείς θα σας αφήσουμε με συγκεκριμένες προτάσεις και μια λίστα με τα καταστήματα για να βοηθήσουμε να γίνει δωμάτιο του παιδιού σας πιο όμορφο και λειτουργικό.

Πλήρες Πακέτο Σχεδιασμού

Αν σας ενδιαφέρει σε πακέτο με κατ 'αποκοπή αμοιβή για το σχεδιασμό και την ολοκλήρωση ενός βρεφικού δωματίου ή Παιδικού Δωματίου από την αρχή μέχρι το τέλος, τότε αυτό είναι το πακέτο για σας! Ένα πλήρες πακέτο σχεδιασμού περιλαμβάνει μια πρώτη επίσκεψη σχεδιασμού και την επισκόπηση του χώρου στο σπίτι σας, το χρόνο στούντιο για τον προγραμματισμό, σχεδιασμό, προμήθεια και ανάπτυξη ενός σχεδίου το σχεδιασμό, την παρουσίαση του πακέτου σχεδιασμού, την αγορά των επίπλων, και την τελική εγκατάσταση από το σχεδιαστή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει 20 ή περισσότερες ώρες του χρόνου και την εμπειρία μας.  Πλήρες Πακέτο Σχεδιασμού -INTERNET

e - ΣΧΕΔΙΑ: e-υπηρεσίες σχεδιασμού τώρα !

Τώρα μπορείτε να έχετε ένα βρεφικό δωμάτιο ή παιδικό δωμάτιο όπου κι αν ζεις! Συμπληρώστε το λεπτομερές ερωτηματολόγιο και επισύναψε τις απαιτούμενες φωτογραφίες του  δωματίου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή φαξ. Θα αποτυπώσετε το χώρο σύμφωνα με τις οδηγίες του σχεδιαστή που θα σας δοθούν. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει μια τηλεφωνική συνεδρία και όπου είναι δυνατόν, ακόμα και συζητήσεις  μέσω Skype.  Για να μπορεί ο σχεδιαστής να δει το δωμάτιο μέσω κάμερας. Θα σχεδιάσουμε τότε ένα εκπληκτικό και εξατομικευμένες βρεφικό δωμάτιο ή Παιδικό δωμάτιο για σας που θα περιλαμβάνει μια κάτοψη 1:50, όψεις των εσωτερικών τοίχων, λίστα με τα ψώνια με τις συνδέσεις που μπορούν να αγοραστούν και τις τιμές, ένα storyboard σχεδιαστής με ένα πλήρες οπτικό πακέτο σχεδιασμού με δείγματα, φωτογραφίες, κατάλογος των προϊόντων, τιμές. Το σχέδιο θα περιλαμβάνει παχνί, κρεβάτι, γραφείο, καρέκλα, κομοδίνο, μετατροπές σε ράφια, ντουλάπα, κουρτίνες, περσίδες, χρώμα τοίχου ή πρόταση για τοιχογραφία, δάπεδα, κουβέρτες, φωτιστικά, πικανες, και άλλα παιδικά αξεσουάρ. Αρκετές φορες  θα δοθούν εναλλακτικές προτάσεις για έπιπλα και αξεσουάρ,  τα οποία θα εξακολουθούμε να συνδυάζονται με το προτεινόμενο σχέδιο του δωματίου, θα παρέχουμε λεπτομερείς για τις  για αλλαγές στο δάπεδο, φινιρίσματα τοίχων, κλπ. .. καθώς και οδηγίες για τη ολοκλήρωση του δωμάτιο. Πλήρες πακέτο σχεδιασμός σας θα σας επιτρέψει να αγοράσει αβίαστα τα προτεινόμενα προϊόντα και να ολοκληρώσετε το δωμάτιο του παιδιού σας σταδιακά και χωρίς άγχος μέσα στον προϋπολογισμό που εσείς επιθυμείτε. Το πακέτο θα φτάσει σε σας μέσω email ή φαξ εντός 14-20 ημερών από την παραλαβή της πληρωμής.
Κατεβάστε το Ερωτηματολόγιο Σχεδιασμού ίντερνετ ​​εδώ!

 
Η διαδικασία περιλαμβάνει τα δυο στάδια.

Στάδιο 1ο
1. Συμπλήρωσε το ειδικό ερωτηματολόγιο που σου αποστέλλεται με την αγορά κάθε πακέτου.
2.Φωτογράφισε όλους τους τοίχους του δωματίου, τα έπιπλα που ήδη υπάρχουν και θέλεις να  χρησιμοποιήσεις στον ανανεωμένο σου χώρο
3. Αποτύπωσε το χώρο που θέλεις να κάνεις την αλλαγή με κάθε λεπτομέρεια ( μήκος, πλάτος, ύψος, ανοίγματα, μπρίζες, διακόπτες,  εσοχές,  κτλ)
4. Μάζεψε εικόνες  που σε αρέσουν και σε εμπνέουν
5. Στείλε με e-mail  η ταχυδρομικά το υλικό που έχεις μαζέψει και μόλις το λάβουμε ερχόμαστε σε επαφή μαζί σου για περεταίρω διευκρινήσεις

Στάδιο 2ο
1. Συμπληρώστε το λεπτομερές ερωτηματολόγιο και στείλτε φωτογραφίες των δωματίου μέσω email ή fax.
2. Αναλύουμε το υλικό σου ( φωτογραφίες, έπιπλα, ιδέες, κτλ)
Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συζήτηση με το τηλέφωνο ή ακόμα αν είναι δυνατόν, μέσω Skype όπου μπορούμε να
δούμε το δωμάτιο του παιδιού μέσω της κάμερας.
3. Σχεδιάζουμε σε κλίμακα την κάτοψη του χώρου με τα νέα έπιπλα  η με τη νέα διαρύθμιση
4. Δημιουργούμε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση με σκίτσα φωτορεαλιστίκα, φωτογραφίες των νέων επίπλων, δειγματολόγιο υφασμάτων, χρωματολόγιο.
5. Θα σχεδιάσουμε τότε ένα εκπληκτικό και μοναδικό χώρο, το χώρο που πάντα ονειρευόσουν στην πόρτα, χωρίς κόπο.Please take our Survey

We appreciate your feedback. Thank you!

Take survey